Corilus in de etalage

11/07/14 om 11:36 - Bijgewerkt op 30/11/16 om 11:44

Corilus is de Belgische marktleider in it-oplossingen voor dokters, apothekers, tandartsen en andere medische beroepen. Volgens de krant De Tijd haalde Corilus vorig jaar nog een omzet van 43 miljoen euro met een recurrente kasstroom van 13 miljoen euro. Deze software-afdeling behoort tot Arseus dat deze activiteit nu in de etalage zet. Het wil immers opnieuw focussen op zijn oorspronkelijke activiteit, Fagron dat oplossingen biedt voor apothekers. Nog altijd volgens De Tijd is Fagron in 1990 opgericht door Ger Van Jeveren en werd het tien jaar later opgeslorpt door OmegaPharma. Dat voegde het in 2007 samen met andere b2b activiteiten en bracht het naar de beurs onder de naam Arseus. Arseus boekt een omzet van 386 miljoen euro en een recurrente kasstroom van 98 miljoen euro.

...

Verder lezen?

Registreer u om toegang te krijgen tot de inhoud van deze website.* Lees bovendien elke maand 4 gratis artikels uit de Apotheker

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd * de Apotheker is een medisch vakblad. De Belgische wetgeving zegt dat alleen zorgverleners met een Rizivnummer deze mogen raadplegen. Dat geldt ook voor deze site.
of

ClubVIP-leden hebben onbeperkt toegang tot alle artikels van de Apotheker

Ik wil lid worden Ik ben al lid