Désirée De Poot
Désirée De Poot
Hoofdredacteur 'de Apotheker' en HealthCare Magazine
Opinie

19/04/16 om 09:57 - Bijgewerkt op 30/11/16 om 11:53

Over apothekers en farma...

Voila. Ze is er. De Top 100 van de gezondheidssector. Wie heeft de meeste invloed binnen de Belgische gezondheidssector? Er is heel lang aan dit project gewerkt, geleid door de collega's van Artsenkrant. Voor hen is dit niet de eerste keer, ze deden het ook eens, jaren geleden. Het is wel de eerste keer dat ook de Apotheker en HealthCare Magazine - het blad voor sterkhouders in de ziekenhuissector - aan het onderzoek deelnemen. Bijna 300 sterkhouders in de gezondheidszorg konden via een uitgebalanceerd kiessysteem aanduiden wie volgens hen de 'machtshebbers' binnen de gezondheidszorg zijn. Meer dan de helft ervan heeft geantwoord. Uit hun antwoorden werd een Top 100 gekozen. U leest de resultaten wat verder in dit blad.

...

Verder lezen?

Registreer u om toegang te krijgen tot de inhoud van deze website.* Lees bovendien elke maand 4 gratis artikels uit de Apotheker

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd * de Apotheker is een medisch vakblad. De Belgische wetgeving zegt dat alleen zorgverleners met een Rizivnummer deze mogen raadplegen. Dat geldt ook voor deze site.
of

ClubVIP-leden hebben onbeperkt toegang tot alle artikels van de Apotheker

Ik wil lid worden Ik ben al lid