VUB-onderzoek: Kleinere portie friet minder verspilling

12/06/18 om 08:30 - Bijgewerkt op 29/06/18 om 14:19

Studenten en personeel kregen vorig jaar in het universiteitsrestaurant van de Vrije Universiteit Brussel (VUB, Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus Etterbeek) gedurende 1 week (in april 2017) hun portie frietjes geserveerd in een puntzakje in plaats van de gebruikelijke porseleinen schaaltjes.

...

Verder lezen?

Registreer u om toegang te krijgen tot de inhoud van deze website.* Lees bovendien elke maand 4 gratis artikels uit de Apotheker

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd * de Apotheker is een medisch vakblad. De Belgische wetgeving zegt dat alleen zorgverleners met een Rizivnummer deze mogen raadplegen. Dat geldt ook voor deze site.
of

ClubVIP-leden hebben onbeperkt toegang tot alle artikels van de Apotheker

Ik wil lid worden Ik ben al lid