Waar keukenkruiden allemaal goed voor zijn...

02/04/13 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/11/16 om 11:38

Het gebruik van kruiden is even oud als de geschiedenis zelf. Ze worden gebruikt om smaak te geven aan voedingsmiddelen maar ook om bereidingen aantrekkelijker te maken. Tegelijkertijd werden ze soms ingezet om voeding langer te kunnen bewaren. Kruiden bezitten verschillende weldadige eigenschappen en we vinden ze dan ook terug in de apotheek: onder de vorm van capsules, kruidenextracten of vloeibare toepassingen.

...

Verder lezen?

Registreer u om toegang te krijgen tot de inhoud van deze website.* Lees bovendien elke maand 4 gratis artikels uit de Apotheker

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd * de Apotheker is een medisch vakblad. De Belgische wetgeving zegt dat alleen zorgverleners met een Rizivnummer deze mogen raadplegen. Dat geldt ook voor deze site.
of

ClubVIP-leden hebben onbeperkt toegang tot alle artikels van de Apotheker

Ik wil lid worden Ik ben al lid