Dirk Ramaekers blijft zeker tot 31 juli van dit jaar voorzitter van de FOD Volksgezondheid. De ministerraad verlengde vrijdag 27 januari zijn mandaat met zes maanden.

De federale regering heeft een koninklijk besluit genomen waardoor ze de uitvoer van medicijnen kan beperken in geval van crisis. Dat heeft minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) bekendgemaakt.

In gesprek

Uit het magazine

Het parcours van Emmanuelle Vanmechelen volgen, betekent dat we het land doorkruisen van noord naar zuid. We reizen van de officina naar de beroepsvereniging, van het ziekbed van de patiënten naar dat van de apothekers, van de farmaceutische zorg naar de tarificatie. Een apothekeres die al van veel walletjes heeft geproefd, kortom.

Lees het artikel

Uw officina

Uit het magazine

Een apothekersassistent bezondigt zich aan de diefstal van een pakje pleisters of een ander product uit uw apotheek. Kunt u uw bediende in dat geval ontslaan om een dringende reden? Hoe gaat u daarbij te werk en wat riskeert u als de dringende reden uiteindelijk niet wordt aanvaard?

Lees het artikel

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrieven

Partner content

De Apotheker Partner Content biedt bedrijven, organisaties en overhe­den de toegang tot het netwerk van De Apotheker. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.