In december 2021 riep Wim Opbrouck op om zoveel mogelijk positieve boodschappen in te sturen om zo de BLIJsluiter te vullen, luidt het in een persbericht. "De oproep werd met succes onthaald want er kwamen honderden prachtige inzendingen; persoonlijke, emotionele, grappige, ontroerende maar vooral positieve! Een selectie van die boodschappen werd verzameld op de BLIJsluiter die vanaf maandag 17 januari bij alle West-Vlaamse apothekers gratis verkrijgbaar is."

In deze video kondigt Wim Opbrouck de actie zelf aan bij een van de deelnemende apotheken.

Apr. Filip Vermeulen, voorzitter van De Westvlaamse apothekersvereniging: "Vorig jaar kregen onze apothekers ontzettend veel warme reacties op onze eerste BLIJsluiter in samenwerking met Leen Dendievel. Met deze tweede BLIJsluiter met Wim Opbrouck geven we opnieuw een positief signaal. Samen met onze 550 huisapothekers uit de streek willen we onze vele patiënten dan ook een hart onder de riem steken."

In december 2021 riep Wim Opbrouck op om zoveel mogelijk positieve boodschappen in te sturen om zo de BLIJsluiter te vullen, luidt het in een persbericht. "De oproep werd met succes onthaald want er kwamen honderden prachtige inzendingen; persoonlijke, emotionele, grappige, ontroerende maar vooral positieve! Een selectie van die boodschappen werd verzameld op de BLIJsluiter die vanaf maandag 17 januari bij alle West-Vlaamse apothekers gratis verkrijgbaar is."In deze video kondigt Wim Opbrouck de actie zelf aan bij een van de deelnemende apotheken.Apr. Filip Vermeulen, voorzitter van De Westvlaamse apothekersvereniging: "Vorig jaar kregen onze apothekers ontzettend veel warme reacties op onze eerste BLIJsluiter in samenwerking met Leen Dendievel. Met deze tweede BLIJsluiter met Wim Opbrouck geven we opnieuw een positief signaal. Samen met onze 550 huisapothekers uit de streek willen we onze vele patiënten dan ook een hart onder de riem steken."