Bedoeling is om de gezondheidszorg voor kinderen in de kijker te zetten. "Kinderen zijn geen kleine volwassenen en moeten dan ook andere zorg krijgen", zegt huidig voorzitster Warda Aoulad-L'Arbi. "Daar moet meer aandacht aan besteed worden, zodat toekomstige apothekers kunnen bijdragen aan een betere gezondheidszorg voor kinderen."

Aanmelden en gratis ontbijten kan vanaf 9u. De dag start in de voormiddag met verschillende topsprekers die gevarieerde uiteenzettingen geven. In de namiddag staan twee sessies met verschillende lezingen en workshops gepland. Als afsluiter is er een panelgesprek en een receptie om na te praten.

Deelname aan het congres is gratis, inschrijven is wel verplicht.

Meer info vind je hier.

Bedoeling is om de gezondheidszorg voor kinderen in de kijker te zetten. "Kinderen zijn geen kleine volwassenen en moeten dan ook andere zorg krijgen", zegt huidig voorzitster Warda Aoulad-L'Arbi. "Daar moet meer aandacht aan besteed worden, zodat toekomstige apothekers kunnen bijdragen aan een betere gezondheidszorg voor kinderen."Aanmelden en gratis ontbijten kan vanaf 9u. De dag start in de voormiddag met verschillende topsprekers die gevarieerde uiteenzettingen geven. In de namiddag staan twee sessies met verschillende lezingen en workshops gepland. Als afsluiter is er een panelgesprek en een receptie om na te praten. Deelname aan het congres is gratis, inschrijven is wel verplicht.Meer info vind je hier.