Een snelle analyse kan meteen bijdragen tot een betere omgang met de Covid-19-crisis. En eens de acute fase voorbij worden de dagboeken grondig geanalyseerd. Doel is met z'n allen beter voorbereid te zijn op een eventuele volgende pandemie.

Centraal staan de behoeften en noden van apothekers en van zorgverleners in het algemeen. Bedoeling is op basis van de analyses heldere adviezen te verstrekken op vlak van opleiding, omkadering en ondersteuning. "Zo kunnen we de zorgverleners meer bieden dan applaus", dixit de onderzoekers.

Ze garanderen een discrete, zorgvuldige en anonieme omgang met de informatie die in een beveiligde omgeving bewaard wordt.

Uw dagboek delen of afspraken maken, kan via coronadagboek@thomasmore.be Verdere communicatie over het project gebeurt via https://www.facebook.com/coronadagboek.onderzoek/

Een snelle analyse kan meteen bijdragen tot een betere omgang met de Covid-19-crisis. En eens de acute fase voorbij worden de dagboeken grondig geanalyseerd. Doel is met z'n allen beter voorbereid te zijn op een eventuele volgende pandemie. Centraal staan de behoeften en noden van apothekers en van zorgverleners in het algemeen. Bedoeling is op basis van de analyses heldere adviezen te verstrekken op vlak van opleiding, omkadering en ondersteuning. "Zo kunnen we de zorgverleners meer bieden dan applaus", dixit de onderzoekers.Ze garanderen een discrete, zorgvuldige en anonieme omgang met de informatie die in een beveiligde omgeving bewaard wordt. Uw dagboek delen of afspraken maken, kan via coronadagboek@thomasmore.be Verdere communicatie over het project gebeurt via https://www.facebook.com/coronadagboek.onderzoek/