Na het welkomstwoord van Marc Gryseels, gedelegeerd bestuurder van Bachi, gaven Pedro Facon en Philippe Mortier (respectievelijk DG Gezondheidszorg en DG Dier, Plant en Voeding bij de FOD Volksgezondheid) boeiende uiteenzettingen over de werking en uitdagingen van hun diensten.

Chris Van Roey, ceo van de Unie van Belgische Adverteerders, gaf vervolgens het startschot voor de uitreiking van de Consumer Healthcare Communication Awards, een initiatief van Bachi, Pharm In Touch en Roularta HealthCare.

15 bedrijven dongen met liefst 23 campagnes mee naar de awards in de categorieën Innovation, Efficiency en Proper Use. In elke categorie werden telkens twee campagnes bekroond: de eerste geselecteerd door consumenten en apothekers, de tweede door de vakjury.

Deze laureaten kregen een award mee naar huis:

Innovation: Voltaren Emulgel (gsk) en Mustela (Expanscience)

Efficiency: Flamigel (Flen Health) en Mustela (Expanscience)

Proper Use: Flamigel (Flen Health) en ellaOne (HRAPharma)

Vanaf 1 februari kunnen kandidaten voor de CHCA 2020 zich registreren via de website van Bachi.

Na het welkomstwoord van Marc Gryseels, gedelegeerd bestuurder van Bachi, gaven Pedro Facon en Philippe Mortier (respectievelijk DG Gezondheidszorg en DG Dier, Plant en Voeding bij de FOD Volksgezondheid) boeiende uiteenzettingen over de werking en uitdagingen van hun diensten.Chris Van Roey, ceo van de Unie van Belgische Adverteerders, gaf vervolgens het startschot voor de uitreiking van de Consumer Healthcare Communication Awards, een initiatief van Bachi, Pharm In Touch en Roularta HealthCare.15 bedrijven dongen met liefst 23 campagnes mee naar de awards in de categorieën Innovation, Efficiency en Proper Use. In elke categorie werden telkens twee campagnes bekroond: de eerste geselecteerd door consumenten en apothekers, de tweede door de vakjury.Deze laureaten kregen een award mee naar huis:Innovation: Voltaren Emulgel (gsk) en Mustela (Expanscience)Efficiency: Flamigel (Flen Health) en Mustela (Expanscience)Proper Use: Flamigel (Flen Health) en ellaOne (HRAPharma)Vanaf 1 februari kunnen kandidaten voor de CHCA 2020 zich registreren via de website van Bachi.