Met 'Wie bent u, apotheker' peilen we naar uw bezorgdheden en bekommernissen, naar uw voorkeuren en wensen, kortom naar alles waar u als apotheker mee bezig bent, zowel privé als professioneel.

Aan de hand van uw - hopelijk massale - respons stelt de redactie in september een editie samen met een schat aan exclusieve gegevens over de Belgische apotheker anno 2019. Een nummer tjokvol interessant cijfermateriaal, statistieken en commentaren van prominenten uit de sector. Meteen ook een ideaal instrument om overheden, decisionmakers en de publieke opinie te confronteren met uw problemen en bezorgdheden.

Deelnemen aan 'Wie bent u, apotheker?' maakt het mogelijk om een compleet beeld te schetsen van de beroepsgroep in al zijn diversiteit, complexiteit en rijkdom. Kers op de taart: wie deelneemt, maakt kans op een cruise voor twee op de Donau, van 5 tot 16 oktober 2019.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

De vragenlijst van de enquête 'Wie bent u, apotheker?' wordt online mee verspreid door een aantal apothekersverenigingen:

Vlaams ApothekersNetwerk

Brabants ApothekersForum

Wase Apothekers

Koninklijk Limburgs Apothekers Verbond

Vlaamse vereniging van ziekenhuisapothekers

Belgische Vereniging van ziekenhuisapothekers

Wenst uw vereniging eveneens mee te werken? Geef ons dan zeker een seintje op apotheker@roularta.be.

Met 'Wie bent u, apotheker' peilen we naar uw bezorgdheden en bekommernissen, naar uw voorkeuren en wensen, kortom naar alles waar u als apotheker mee bezig bent, zowel privé als professioneel. Aan de hand van uw - hopelijk massale - respons stelt de redactie in september een editie samen met een schat aan exclusieve gegevens over de Belgische apotheker anno 2019. Een nummer tjokvol interessant cijfermateriaal, statistieken en commentaren van prominenten uit de sector. Meteen ook een ideaal instrument om overheden, decisionmakers en de publieke opinie te confronteren met uw problemen en bezorgdheden.Deelnemen aan 'Wie bent u, apotheker?' maakt het mogelijk om een compleet beeld te schetsen van de beroepsgroep in al zijn diversiteit, complexiteit en rijkdom. Kers op de taart: wie deelneemt, maakt kans op een cruise voor twee op de Donau, van 5 tot 16 oktober 2019.Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!