VAN werkte de voorbije drie jaar aan dit zogenaamde FAZODEM-traject, in samenwerking met het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen en met steun van de Vlaamse overheid. Tijdens dit digitale slotsymposium stelt VAN de resultaten voor en worden die geanalyseerd met verschillende sprekers.

Na een korte inleiding door VAN-directeur Hilde Deneyer, licht projectleider Fien Van Sint Jan de resultaten toe. Huisapotheker Ilse Smets deelt vervolgens haar ervaringen op het terrein. Jurn Verschraegen, directeur Expertisecentrum Dementie Vlaanderen, geeft daarna zijn mening als expert. Afsluiten doet Wouter Beke, Vlaams minister voor Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Armoedebestrijding. Ten slotte is er nog een korte vragenronde en conclusie.

Inschrijven kan via www.vlaamsapothekersnetwerk.be.

Accreditatie is in aanvraag.

VAN werkte de voorbije drie jaar aan dit zogenaamde FAZODEM-traject, in samenwerking met het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen en met steun van de Vlaamse overheid. Tijdens dit digitale slotsymposium stelt VAN de resultaten voor en worden die geanalyseerd met verschillende sprekers.Na een korte inleiding door VAN-directeur Hilde Deneyer, licht projectleider Fien Van Sint Jan de resultaten toe. Huisapotheker Ilse Smets deelt vervolgens haar ervaringen op het terrein. Jurn Verschraegen, directeur Expertisecentrum Dementie Vlaanderen, geeft daarna zijn mening als expert. Afsluiten doet Wouter Beke, Vlaams minister voor Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Armoedebestrijding. Ten slotte is er nog een korte vragenronde en conclusie. Inschrijven kan via www.vlaamsapothekersnetwerk.be.Accreditatie is in aanvraag.