Tijdens die webinar, te volgen op 6 of 9 september, krijgt u als zorgverlener de nodige uitleg over het volledige digitale proces van voorschrijven tot afleveren van het voorschrift.

Volgende vragen komen aan bod:

Wat is dematerialisatie?

Hoe kan ik gedematerialiseerd voorschrijven als arts?

Hoe kan ik gedematerialiseerd afleveren als apotheker?

Wat is de VISI-Flag (confidentialiteit)?

Wat betekent één product per voorschrift voor jou?

De webinar richt zich voornamelijk tot apothekers, huisartsen, specialisten, tandartsen en vroedvrouwen. Daarnaast staat ze ook open voor alle eerstelijnsprofessionals (en studenten) binnen de gezondheidszorg. Accreditatie is aangevraagd voor artsen en apothekers en een deelname-attest is achteraf beschikbaar.

U vindt meer info en een link om in te schrijven op de website van het Riziv.

Tijdens die webinar, te volgen op 6 of 9 september, krijgt u als zorgverlener de nodige uitleg over het volledige digitale proces van voorschrijven tot afleveren van het voorschrift. Volgende vragen komen aan bod: Wat is dematerialisatie? Hoe kan ik gedematerialiseerd voorschrijven als arts? Hoe kan ik gedematerialiseerd afleveren als apotheker? Wat is de VISI-Flag (confidentialiteit)? Wat betekent één product per voorschrift voor jou?De webinar richt zich voornamelijk tot apothekers, huisartsen, specialisten, tandartsen en vroedvrouwen. Daarnaast staat ze ook open voor alle eerstelijnsprofessionals (en studenten) binnen de gezondheidszorg. Accreditatie is aangevraagd voor artsen en apothekers en een deelname-attest is achteraf beschikbaar. U vindt meer info en een link om in te schrijven op de website van het Riziv.