In december werd een oproep gelanceerd om positieve berichten in te sturen. Honderden mensen reageerden met hartverwarmende boodschappen voor elkaar. Op basis van de vele persoonlijke verhalen, rake quotes, gedichten, mopjes en aanmoedigingen werd een selectie gemaakt. Die boodschappen zijn terug te vinden op de BLIJsluiter die vanaf maandag 18 januari, ook gekend als Blue Monday, bij alle West-Vlaamse apothekers gratis verkrijgbaar is.

In deze video kondigt Leen Dendievel de actie zelf aan bij een van de deelnemende apotheken.

Apotheker Filip Vermeulen, voorzitter van De Westvlaamse apothekersvereniging: "Met deze BLIJsluiter geven we een positief signaal, zeker na een jaar als 2020. Samen met onze 550 huisapothekers uit de streek willen we onze vele patiënten dan ook een hart onder de riem steken."

www.jouwlokalehuisapotheker.be/

Facebook - Instagram

#blijsluiter #jouwlokalehuisapotheker #bluemonday

In december werd een oproep gelanceerd om positieve berichten in te sturen. Honderden mensen reageerden met hartverwarmende boodschappen voor elkaar. Op basis van de vele persoonlijke verhalen, rake quotes, gedichten, mopjes en aanmoedigingen werd een selectie gemaakt. Die boodschappen zijn terug te vinden op de BLIJsluiter die vanaf maandag 18 januari, ook gekend als Blue Monday, bij alle West-Vlaamse apothekers gratis verkrijgbaar is.In deze video kondigt Leen Dendievel de actie zelf aan bij een van de deelnemende apotheken.Apotheker Filip Vermeulen, voorzitter van De Westvlaamse apothekersvereniging: "Met deze BLIJsluiter geven we een positief signaal, zeker na een jaar als 2020. Samen met onze 550 huisapothekers uit de streek willen we onze vele patiënten dan ook een hart onder de riem steken."www.jouwlokalehuisapotheker.be/Facebook - Instagram#blijsluiter #jouwlokalehuisapotheker #bluemonday