Artikel 1 Inleiding

Een wedstrijd rond het concept 'Huisapotheker' wordt jaarlijks georganiseerd door 'de Apotheker', een titel van Roularta HealthCare (RHC). Hiervoor werkt RHC samen met het Vlaams Apothekersnetwerk dat de apothekers ook aanspoort om deel te nemen aan de wedstrijd.

Artikel 2 Doel

De prijs staat open voor alle officina-apothekers met een Riziv-nummers. Doel is een apotheekteam te bekronen dat het concept 'Huisapotheker' op een originele, betrokken en creatieve manier in de praktijk heeft gebracht. Dit jaar ligt de focus op het aspect "samenwerking en innovatie".

Artikel 3 Kandidaten

Kandidaat-deelnemers stellen hun project kort voor met een omschrijving van de activiteiten, hun motivatie en een CV (alles samen maximaal twee A4-pagina's). Belangrijk is aan te geven hoe de meerwaarde van het concept huisapotheker daarbij tot uiting komt, binnen het thema "samenwerking en innovatie": maak concreet hoe u aan preventie doet en/of hoe de interdisciplinaire samenwerking met andere zorgverstrekkers georganiseerd is en/of hoe samenwerking en innovatie een invloed heeft.

Artikel 4 Procedure

Projecten kunnen ingestuurd worden naar apotheker@roularta.be. In samenspraak met het Vlaams Apothekersnetwerk behoudt de redactie van 'de Apotheker' zich het recht voor om projecten te weigeren die te ver afstaan van de vooropgestelde criteria in artikel 3.

De aanvaarde projecten worden gepubliceerd in het 14-daagse blad 'de Apotheker'.

De lezers van 'de Apotheker' - alle apothekers met een Riziv-nummer - kunnen tussen 28 oktober en 22 november online hun stem uitbrengen op het gepubliceerde project dat hun voorkeur wegdraagt. Het winnende project wordt aan de hand van een filmpje kort voorgesteld op de VAN-top op 30 november.

Artikel 5 Prijsuitreiking

De prijsuitreiking heeft plaats in Leuven op 30 november op de Top van het Vlaams Apothekersnetwerk. Het winnende team krijgt een midweek in vakantiewoning Villa Adelaide in Ronse.

Artikel 6

Een verslag van de VAN-top plus prijsuitreiking verschijnt in de Apotheker van 9 december.

Artikel 1 InleidingEen wedstrijd rond het concept 'Huisapotheker' wordt jaarlijks georganiseerd door 'de Apotheker', een titel van Roularta HealthCare (RHC). Hiervoor werkt RHC samen met het Vlaams Apothekersnetwerk dat de apothekers ook aanspoort om deel te nemen aan de wedstrijd. Artikel 2 DoelDe prijs staat open voor alle officina-apothekers met een Riziv-nummers. Doel is een apotheekteam te bekronen dat het concept 'Huisapotheker' op een originele, betrokken en creatieve manier in de praktijk heeft gebracht. Dit jaar ligt de focus op het aspect "samenwerking en innovatie".Artikel 3 KandidatenKandidaat-deelnemers stellen hun project kort voor met een omschrijving van de activiteiten, hun motivatie en een CV (alles samen maximaal twee A4-pagina's). Belangrijk is aan te geven hoe de meerwaarde van het concept huisapotheker daarbij tot uiting komt, binnen het thema "samenwerking en innovatie": maak concreet hoe u aan preventie doet en/of hoe de interdisciplinaire samenwerking met andere zorgverstrekkers georganiseerd is en/of hoe samenwerking en innovatie een invloed heeft.Artikel 4 ProcedureProjecten kunnen ingestuurd worden naar apotheker@roularta.be. In samenspraak met het Vlaams Apothekersnetwerk behoudt de redactie van 'de Apotheker' zich het recht voor om projecten te weigeren die te ver afstaan van de vooropgestelde criteria in artikel 3.De aanvaarde projecten worden gepubliceerd in het 14-daagse blad 'de Apotheker'.De lezers van 'de Apotheker' - alle apothekers met een Riziv-nummer - kunnen tussen 28 oktober en 22 november online hun stem uitbrengen op het gepubliceerde project dat hun voorkeur wegdraagt. Het winnende project wordt aan de hand van een filmpje kort voorgesteld op de VAN-top op 30 november. Artikel 5 PrijsuitreikingDe prijsuitreiking heeft plaats in Leuven op 30 november op de Top van het Vlaams Apothekersnetwerk. Het winnende team krijgt een midweek in vakantiewoning Villa Adelaide in Ronse.Artikel 6Een verslag van de VAN-top plus prijsuitreiking verschijnt in de Apotheker van 9 december.