Veerle Caerels

Als alles meevalt, staat de coronabarometer vandaag op code oranje. We leven dus opnieuw in hoop. Kondigt de lente straks ook een langverwachte heropleving van de maatschappij aan? Als apotheker hebt u daar wellicht hard nood aan, na twee jaar en liefst vijf coronagolven, waarin u zowat alle kleuren van de regenboog hebt gezien

Veerle Caerels

Laat mij beginnen met u een gelukkig, vreugde- en liefdevol jaar toe te wensen. Met als kers op de taart uiteraard een goede gezondheid voor u en uw naasten.

Veerle Caerels

Wie er van uitging dat we ons naar het rijk der vrijheid gingen prikken, heeft niet goed opgelet. Het zijn de woorden van biostatisticus Geert Molenberghs. Hij wordt daarin bijgetreden door het gros van zijn collega- experten. De dagelijkse realiteit beaamt hun voorspellingen.

Tom Braekeleirs

"We spelen een spel vanavond!" De slogan uit de jaren '80 en '90 is in mijn hoofd legendarisch in zijn eenvoud. Het was de tagline van een grote spelletjesfabrikant. Niet dat ik als kind zo'n groot adept van bordspellen was, maar ik liet mij al graag eens gaan.