Zo'n 160 geïnteresseerden volgden de uitreiking, die werd uitgezonden vanuit de Roularta HealthCare studio in Zellik.

De CHC-awards, een gezamenlijk initiatief van BACHI, Roularta HealthCare en PharmInTouch, bekronen de beste reclamecampagnes voor OTC-gezondheidsproducten in drie categorieën: creativiteit, efficiëntie en correct gebruik.

13 bedrijven namen deel aan de CHCA en concurreerden met één of meer reclamecampagnes in de drie bovenvermelde categorieën. In totaal ging het om 19 campagnes.

Apothekers en consumenten enerzijds en een jury van deskundigen anderzijds stemden voor hun favoriete campagnes. Op basis van de resultaten werden drie prijzen uitgereikt, waarbij telkens de beste campagne per categorie beloond werd. We zetten de winnaars op een rijtje.

Creativiteit: Voltaren Emulgel (GSK) en de campagne 'osteoporose' (Takeda)

Efficiëntie: Sleepyl (Therabel)

Correct gebruik: Flamigel (Flen Health)

Vanaf 1 februari 2021 kunnen bedrijven zich voor de derde editie van de wedstrijd inschrijven. Geïnteresseerde firma's kunnen hun inschrijvingsformulier tot 30 april 2021 doorsturen. Meer informatie op www.bachi.be.

Zo'n 160 geïnteresseerden volgden de uitreiking, die werd uitgezonden vanuit de Roularta HealthCare studio in Zellik.De CHC-awards, een gezamenlijk initiatief van BACHI, Roularta HealthCare en PharmInTouch, bekronen de beste reclamecampagnes voor OTC-gezondheidsproducten in drie categorieën: creativiteit, efficiëntie en correct gebruik.13 bedrijven namen deel aan de CHCA en concurreerden met één of meer reclamecampagnes in de drie bovenvermelde categorieën. In totaal ging het om 19 campagnes. Apothekers en consumenten enerzijds en een jury van deskundigen anderzijds stemden voor hun favoriete campagnes. Op basis van de resultaten werden drie prijzen uitgereikt, waarbij telkens de beste campagne per categorie beloond werd. We zetten de winnaars op een rijtje.Creativiteit: Voltaren Emulgel (GSK) en de campagne 'osteoporose' (Takeda)Efficiëntie: Sleepyl (Therabel)Correct gebruik: Flamigel (Flen Health)Vanaf 1 februari 2021 kunnen bedrijven zich voor de derde editie van de wedstrijd inschrijven. Geïnteresseerde firma's kunnen hun inschrijvingsformulier tot 30 april 2021 doorsturen. Meer informatie op www.bachi.be.