De 64-jarige Michel Renson werkte in apotheek Laurent in Ans, nabij Luik. Hij overleed op 25 april in de clinique Reine Astrid in Malmedy.

APB-woordvoerder Lieven Zwaenepoel betreurt dit overlijden ten zeerste. Hij stelt tegelijk vast dat momenteel in een derde van de apotheken minstens één persoon in de officina symptomen vertoont en afgezonderd moest worden. "Bij de aankondiging van de lockdown werden we overstelpt door patiënten, onder meer door de stormloop op paracetamol, en we hadden niet altijd het nodige beschermingsmateriaal voorhanden", zegt hij op de website van PharmaSphère.

De 64-jarige Michel Renson werkte in apotheek Laurent in Ans, nabij Luik. Hij overleed op 25 april in de clinique Reine Astrid in Malmedy.APB-woordvoerder Lieven Zwaenepoel betreurt dit overlijden ten zeerste. Hij stelt tegelijk vast dat momenteel in een derde van de apotheken minstens één persoon in de officina symptomen vertoont en afgezonderd moest worden. "Bij de aankondiging van de lockdown werden we overstelpt door patiënten, onder meer door de stormloop op paracetamol, en we hadden niet altijd het nodige beschermingsmateriaal voorhanden", zegt hij op de website van PharmaSphère.