...
Kaneel
Kaneel is een ander, zeer populair kruid in de keuken, zowel in gesuikerde als in zoute bereidingen. Kaneel is rijk aan anti-oxidanten en mineralen (ijzer en mangaan). Kaneel is, na cacao, het voedingsmiddel met de hoogste concentratie aan proanthocyanidinen. Dit is een krachtig wapen in de strijd tegen oxidatieve stress. Men wijst kaneel ook antidiabetische eigenschappen toe, maar dit moet nog bewezen worden.
Verder lezen?
Registreer u om toegang te krijgen tot de inhoud van deze website.* Lees bovendien elke maand 4 gratis artikelen
Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd* de Apotheker zijn medische vakbladen. De Belgische wetgeving zegt dat alleen artsen en zorgverleners met Rizivnummer deze mogen raadplegen. Dat geldt ook voor deze sites.
Verder lezen?
Registreer u om toegang te krijgen tot de inhoud van deze website.* Lees bovendien elke maand 4 gratis artikelen
Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd* de Apotheker zijn medische vakbladen. De Belgische wetgeving zegt dat alleen artsen en zorgverleners met Rizivnummer deze mogen raadplegen. Dat geldt ook voor deze sites.