Het was een supermoeilijk jaar, dat hoeven we u niet te vertellen. De covid-19-pandemie ontzag niets of niemand. De gezondheidszorg, en zeker ook u als apotheker, moest vol aan de bak.

Hopelijk laat de epidemie u nu eventjes in vrede genieten van de eindejaarsfeesten. Hoe dan ook, wens ik u, trouwe lezers, alvast een goede gezondheid en veel gedrevenheid in uw beroepsleven. Ondanks alles.

Elektronisch zijn we weer op de afspraak op 19 januari 2021, twee dagen later, op 21 januari, zit ook de papieren versie weer in uw bus. Graag tot dan!

Het was een supermoeilijk jaar, dat hoeven we u niet te vertellen. De covid-19-pandemie ontzag niets of niemand. De gezondheidszorg, en zeker ook u als apotheker, moest vol aan de bak. Hopelijk laat de epidemie u nu eventjes in vrede genieten van de eindejaarsfeesten. Hoe dan ook, wens ik u, trouwe lezers, alvast een goede gezondheid en veel gedrevenheid in uw beroepsleven. Ondanks alles. Elektronisch zijn we weer op de afspraak op 19 januari 2021, twee dagen later, op 21 januari, zit ook de papieren versie weer in uw bus. Graag tot dan!