Na het overweldigende succes van de eerste editie vorig jaar, waar maar liefst 120 enthousiaste apothekers en vrienden van de farma aanwezig waren, zijn we verheugd om vol enthousiasme de tweede editie aan te kondigen. Het Apothekersbal is dé ultieme gala-avond waar apothekers uit alle sectoren samenkomen voor een onvergetelijke avond vol plezier, verbroedering en pure gezelligheid.

Bereid je voor op een avond vol spectaculaire verrassingen en entertainment. Van een sprankelende ontvangst met verfrissende bubbels en verfijnde hapjes tot een culinair diner dat je smaakpapillen zal prikkelen. En laten we de geweldige live muziek en de beats van onze DJ op de afterparty niet vergeten. Het wordt opnieuw één groot feest! Nodig je collega's, vrienden en zelfs je oud-medestudenten uit om samen het mooie apothekersberoep te vieren.

Het Apothekersbal vindt plaats in de sfeervolle Zaal The Lab te Gent. Hou de website apothekersbal.be nauwlettend in de gaten voor de laatste updates en nieuwtjes. Tot dan!

Na het overweldigende succes van de eerste editie vorig jaar, waar maar liefst 120 enthousiaste apothekers en vrienden van de farma aanwezig waren, zijn we verheugd om vol enthousiasme de tweede editie aan te kondigen. Het Apothekersbal is dé ultieme gala-avond waar apothekers uit alle sectoren samenkomen voor een onvergetelijke avond vol plezier, verbroedering en pure gezelligheid. Bereid je voor op een avond vol spectaculaire verrassingen en entertainment. Van een sprankelende ontvangst met verfrissende bubbels en verfijnde hapjes tot een culinair diner dat je smaakpapillen zal prikkelen. En laten we de geweldige live muziek en de beats van onze DJ op de afterparty niet vergeten. Het wordt opnieuw één groot feest! Nodig je collega's, vrienden en zelfs je oud-medestudenten uit om samen het mooie apothekersberoep te vieren. Het Apothekersbal vindt plaats in de sfeervolle Zaal The Lab te Gent. Hou de website apothekersbal.be nauwlettend in de gaten voor de laatste updates en nieuwtjes. Tot dan!