Het Vlaams Apothekersnetwerk bestaat dit jaar tien jaar en lanceert een bevraging over de vijf huidige focusdomeinen en over nieuwe thema's. De resultaten worden in de loop van oktober besproken op vijf verschillende VAN-tops.

Preventie, vaccinatie, transmurale zorg, eerste lijn en samenwerking in de zorg, en digitalisering: dat zijn de vijf grote thema's waar VAN momenteel rond werkt. Aan de hand van de rondvraag wil het netwerk feedback daarop vanuit het terrein. Tegelijk wordt er ook gepolst naar thema's waar volgens de Vlaamse apothekers de komende jaren op moet worden ingezet.

De resultaten van de bevraging zullen het onderwerp van gesprek zijn op de lokale VAN-tops die vanaf 6 oktober van start gaan. De daar verzamelde input neemt VAN dan weer mee in de opmaak van het nieuwe portfolio, voor de periode 2022-2024.

Meer info op de website van VAN.

Het Vlaams Apothekersnetwerk bestaat dit jaar tien jaar en lanceert een bevraging over de vijf huidige focusdomeinen en over nieuwe thema's. De resultaten worden in de loop van oktober besproken op vijf verschillende VAN-tops.Preventie, vaccinatie, transmurale zorg, eerste lijn en samenwerking in de zorg, en digitalisering: dat zijn de vijf grote thema's waar VAN momenteel rond werkt. Aan de hand van de rondvraag wil het netwerk feedback daarop vanuit het terrein. Tegelijk wordt er ook gepolst naar thema's waar volgens de Vlaamse apothekers de komende jaren op moet worden ingezet. De resultaten van de bevraging zullen het onderwerp van gesprek zijn op de lokale VAN-tops die vanaf 6 oktober van start gaan. De daar verzamelde input neemt VAN dan weer mee in de opmaak van het nieuwe portfolio, voor de periode 2022-2024. Meer info op de website van VAN.